Heerewaarden: een unieke locatie voor iedereen

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt een e-mail met meer informatie over locatie Heerewaarden en daarnaast een leuke aanbieding!

   Je e-mailadres is veilig bij ons.

over deze blokhutboot-locatie

De thuishaven van Blokhutboot.nl ligt in Heerewaarden,  een klein vissersdorpje aan de Maas. Het rivierengebied bij Heerewaarden aan de Maas is een van de mooiste vaargebieden van Nederland. Aan de oevers van de Maas bevinden zich tientallen haventjes, zandstranden en inhammen waar je heerlijk kunt varen, zwemmen, vissen, zonnen of lekker kan barbecueën en een kampvuurtje maken.

Ontvang meer informatie

Wat je in Heerewaarden kunt doen

Vissen

Het rivierengebied van Heerewaarden zit vol met verschillende soorten vissen en is daardoor een echt walhalla voor visliefhebbers! Vissoorten die hier veel worden gevangen zijn karper, brasem, snoek, snoekbaars, baars en roofblei.

Varen

Je kunt in rivierengebied Heerewaarden heerlijk varen met de blokhutboot of de gratis meegeleverde kano’s. Plezier gegarandeerd! Langs de Maas vind je veel dorpjes en prachtige inhammen en zandstrandjes waar je met de blokhutboot kunt aanleggen en aan wal kunt gaan.

zwemmen

In het rivierengebied van Heerewaarden en de zijarmen van de Maas kun je heerlijk, veilig zwemmen. Perfect voor gezinnen met kinderen!

wandelen

Wanneer je op wandeltocht gaat in het rivierengebied van Heerewaarden kom je gegarandeerd tot rust. Je vind er veel geweldige natuur. Ook is er een grote kans dat je dieren zoals bevers en ijsvogels tegenkomt.

simpelweg genieten

Wil je eens lekker écht vakantievieren in eigen land? Ga dan op pad met een blokhutboot in het rivierengebied van Heerewaarden. Je komt er volledig tot rust in de schitterende omgeving die bestaat uit zowel mooie natuur als culturele hotspots zoals bijvoorbeeld het oude vestingsstadje Heusden.

Ervaringen

Wat mensen zeggen over Blokhutboot en locatie Heerewaarden.

Juulia Valster
“Super leuke weekend gehad met twee blokhutboten. Alles bij de hand in het midden van de prachtige natuur. Hond vermaakte zicht net zo goed als wij. Voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader.”
Hans van Bemmel
“Een super avontuurlijke en nieuwe ervaring. Aanrader voor een vakantie in eigen land. Enorm leuke reacties vanaf het water en ook in de havens. We gaan zeker nog een keer op herhaling.”
Gerbert van Manen
“Geweldig concept. Heel erg klantvriendelijk. Top weekend gehad.”
Bo Cornelissen
“Lekker back to basic! Genieten van de Nederlandse natuur op het water.”

wil je meer weten over locatie heerewaarden?

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt van ons een e-mail met meer informatie over locatie Heerewaarden en daarnaast een vrijblijvend aanbod.

   Je e-mailadres is veilig bij ons.